Van Ewijk
Horecamakelaardij

Hescheweg 21
5342 CE Oss

t: 0412 650967
f: 0412 651287

info@vanewijkhoreca.nl
www.vanewijkhoreca.nl

<< terug naar het overzicht Printvriendelijke versie van dit object.

Schitterend restaurant in Monumentaal pand

Type bedrijf Restaurant
Ligging Gelegen in hartje centrum in het monumentale Doesburg ( Gld. )

Wanneer u het bedrijf incognito bezoekt, is het vanzelfsprekend dat u de exploitant(en) en het personeel (of de leveranciers) niet persoonlijk aanspreekt c.q. benadert.
Beschrijving OVERNAMEPRIJS ZEER INTERESSANT. !!! NEEM DEZE KANS. !!!

Dit mooie en verzorgde restaurant is gevestigd in hartje centrum op een unieke stek in het monumentale stadje Doesburg in de provincie Gelderland.

Doesburg is een historische Hanzestad met diverse musea en vele monumenten, welke ieder jaar vele duizenden toeristen trekt.

Een prima zaak voor een ondernemers-echtpaar, voor starters, of voor ondernemers met een uitgesproken mening.

Het restaurant heeft ca. 40 zitplaatsen, en de totale oppervlakte is ca. 100 m2 exclusief de kelder waar een speelruimte is. Het andere deel van de kelder is ingericht als wijnkelder. Tevens is er beneden een opslagruimte gecreŽerd met koel- en vriesruimte.

De keuken is voorzien van ( nieuwe ) apparatuur en er is een aparte spoelkeuken. Tussen de keuken en spoelkeuken is een kleine bijkeuken voor extra opslag en drankkoelingen.

Het terras heeft ca. 20 zitplaatsen aan de voorzijde op deze mooie stek, aan de achterzijde in de zomer is er ook een mogelijkheid om er een terras uit te zetten. Het terras moet straks mede een eye-cather zijn voor dit leuke restaurant.

Op dit moment worden er lunches en a la carte diners geserveerd, maar de ligging is uniek en ook zeer geschikt voor een kop koffie met gebak, een borrel, borrelhapjes, etc, etc.

Er worden in dit stadje vele evenementen, openlucht concerten, etc, georganiseerd. Niet te vergeten de Doesburgse Hanzefeesten, de kermis en de braderie "Doesburg Binnenste Buiten " dat jaarlijks duizenden mensen trekt.

In de omgeving zijn veel campings en vakantieparken, waardoor dit stadje ook zeer veel toeristen aantrekt, wat zeer bevorderlijk is voor de aanwezige horeca in dit mooie stadje.

Er zitten totaal geen verplichtingen op deze exploitatie.

Personeel in overleg

De omzetgegevens en overnameprijs inventaris op aanvraag. !!!

Huurprijs is eventueel ook bespreekbaar. !!!
Openingstijden Bepaald de ondernemer zelf.
Huur € 2.046,00.
Borg: € 6.138,00.
Personeel Op aanvraag.
Verplichtingen Vrij.
Omzet Op aanvraag.
Vraagprijs Op aanvraag.
Objectnr. 890
   
Bel mij! Bent u geïnteresseerd in dit object (nummer 890). Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend telefonisch contact met u op voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging!
Bel me op (1)  (DD-MM-JJJJ) / 
Bel me op (2)  (DD-MM-JJJJ) / 
Voorlet., naam
Adres
Postcode, plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerking
 

<< terug naar het overzicht Printvriendelijke versie van dit object.