Van Ewijk
Horecamakelaardij

D'n Office
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden

06 2280 8139

info@vanewijkhoreca.nl
www.vanewijkhoreca.nl

<< terug naar het overzicht Printvriendelijke versie van dit object.

Goedlopende brasserie hartje centrum Doesburg

Type bedrijf Restaurant
Ligging Gelegen in hartje centrum in het monumentale Doesburg ( Gld. )

Wanneer u het bedrijf incognito bezoekt, is het vanzelfsprekend dat u de exploitant(en) en het personeel (of de leveranciers) niet persoonlijk aanspreekt c.q. benadert.
Beschrijving Dit goedlopende, mooie en verzorgde restaurant is gevestigd in hartje centrum op een unieke stek in het monumentale stadje Doesburg in de provincie Gelderland.

Doesburg is een historische Hanzestad met diverse musea en vele monumenten, welke ieder jaar vele duizenden toeristen trekt.

Deze zaak is in de loop van de jaren een begrip in Doesburg geworden.

Een prima zaak voor een ondernemers-echtpaar, voor starters, of voor ondernemers met een uitgesproken mening.

Het restaurant heeft ca. 30 zitplaatsen, ruim opgezet ( kan met gemak naar 40 zitplaatsen ) en de totale oppervlakte is ca. 100 m2 exclusief de kelder. Het andere deel van de kelder is ingericht als wijnkelder. Tevens is er beneden een opslagruimte gecreŽerd met koel- en vriesruimte.

De keuken is voorzien van goedwerkende apparatuur. Tussen de keuken en spoelkeuken is een kleine bijkeuken voor extra opslag en drankkoelingen. En er is een aparte spoelkeuken met de nodige afzetruimte.

Het restaurant heeft een klein terrasje aan de voorzijde op deze mooie stek. Bij de vele evenementen die Doesburg heeft kan het terras naar 50 personen uitgebreid worden.

Op dit moment worden er alleen diners geserveerd, maar de ligging is mooi en ook zeer geschikt voor een kop koffie met gebak, een borrel, borrelhapjes, etc, etc.

Er worden in dit stadje vele evenementen, openlucht concerten, etc, georganiseerd. Niet te vergeten de Doesburgse Hanzefeesten, de kermis en de braderie "Doesburg Binnenste Buiten " dat jaarlijks duizenden mensen trekt.

In de omgeving zijn veel campings en vakantieparken, waardoor dit stadje ook zeer veel toeristen aantrekt, wat zeer bevorderlijk is voor de aanwezige horeca in dit mooie stadje.

Er zitten totaal geen verplichtingen op deze exploitatie.

De omzetgegevens op aanvraag. !!!

Overnameprijs is nu zeer interessant. !!!

Gedeelte financiering mogelijk. !!!
Openingstijden Bepaald de ondernemer zelf.
Huur € 2.046,00.
Borg: € 6.138,00.
Personeel Op aanvraag.
Verplichtingen Vrij.
Omzet Op aanvraag.
Vraagprijs € 29.500,00
Objectnr. 890
   
Bel mij! Bent u geïnteresseerd in dit object (nummer 890). Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend telefonisch contact met u op voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging!
Bel me op (1)  (DD-MM-JJJJ) / 
Bel me op (2)  (DD-MM-JJJJ) / 
Voorlet., naam
Adres
Postcode, plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerking
 

<< terug naar het overzicht Printvriendelijke versie van dit object.