Čen verzorgde Camping met privéstrand in Italië

Type bedrijf Camping / Strand / Recreatie
Onderdeel van de groep: Camping / Strand / Recreatie
Ligging Gevestigd ten Noord Oosten van Rome in Trevignano Italië
Wanneer u het bedrijf incognito bezoekt, is het vanzelfsprekend dat u de exploitant(en) en het personeel (of de leveranciers) niet persoonlijk aanspreekt c.q. benadert.
Beschrijving Deze verzorgde Camping met een eigen Privé Strand is gevestigd in de plaats Trevignano ten Noord Oosten van Rome in Italië aan het Bracciano meer.

Om foto's in te zien kunt u hun site aanklikken www.campingsmeraldo.com

Terrein oppervlakte van deze camping is 2,3 ha groot.

Het is de enige camping in de omgeving met een eigen privéstrand.

De grond en de woonhuizen zijn gehuurd voor een huurprijs van € 1.500,-- excl. btw per maand.

Beiden woonhuizen hebben ieder 3 slaapkamers en twee badkamers.

Geen verplichtingen / Geen overname personeel

In de overname zit een receptiegebouw met inventaris, computer, printer / fax etc. / Een ontmoetingsruimte met inrichting, BBQ en Pizzaoven / Complete inventaris bar / koffiemachine, koelbank etc. / Complete professionele bedrijfskeuken / Overdekt buitenterras incl. tafels en stoelen / Bovengronds zwembad 10 x 5,5 mtr. met filter-reinigingsinstallatie / Sanitairgebouw met warmwatervoorziening / Afwasruimte compleet / Onderhoudswerkplaats incl. reserve-onderdelen en gereedschap / Professioneel tuinonderhoudsgereedschap waaronder een zitmaaier, kettingzaag, heggeschaar, bladhakselaar / transporteur etc. / Magazijnruimte voor winteropslag / Noodstroomagregaat voor de complete camping / Drinkwater installatie / Wi Fi voorziening / Antenne netwerk met glasvezelkabel voor TV ontvangst vaste abonnementen / 6 compleet ingerichte mobile- homes en twee houten trekkershutten / dit is een gedeeltelijke opsomming van de overname.

De reden van verkoop is de gezondheid van beiden ondernemers. De huidige ondernemers zijn Nederlanders.

OVERNAMEPRIJS OP AANVRAAG. / KAN ZEER INTERESSANT ZIJN. !!!

Voor meer informatie over de exploitatie, omzet etc. Neemt u dan contact op met ons kantoor. Horecamakelaardij van Ewijk. Jacques van Ewijk. Tel. 0412-650967 of Mobile: 06-22 808 139 E-mail: info@vanewijkhoreca.nl
Openingstijden Bepaald de ondernemer zelf.
Huur € 1.500,00, met woning.
Personeel Op aanvraag.
Verplichtingen Vrij.
Omzet Op aanvraag.
Vraagprijs Op aanvraag.
Objectnr. 2094
   
  Bent u geïnteresseerd in dit object (nummer 2094). Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend telefonisch contact met u op voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging!

Van Ewijk Horecamakelaardij
Hescheweg 21, 5342 CE Oss ** t: 0412 650967 ** f: 0412 651287
info@vanewijkhoreca.nl ** www.vanewijkhoreca.nl