Schitterend monumentaal horecapand in Grave.

Type bedrijf Restaurant
Onderdeel van de groep: Onroerend goed, Pannekoeken restaurant, Restaurant
Ligging Gelegen op een toplocatie in Grave aan de Maas
Wanneer u het bedrijf incognito bezoekt, is het vanzelfsprekend dat u de exploitant(en) en het personeel (of de leveranciers) niet persoonlijk aanspreekt c.q. benadert.
Beschrijving NU VOOR EEN BODEMPRIJS. !!! GEDEELTE VAN DE LAGE OVERNAMEPRIJS KAN GEFINANCIEERD WORDEN. !!! NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR. !!! ZEER INTERESSANT. !!!

Dit schitterende pand gelegen aan de Maas in het monumentale stadje Grave is een lust voor het oog en zeer geschikt voor welke formule dan ook.

Op dit moment is het een Brasserie / café.

Het pand is in zijn geheel gerenoveerd maar de karakteristieke elementen aan het pand zijn in takt gebleven.

Wij zoeken een ondernemer die er de juiste invulling aan wil geven, want de markt in Grave vraagt om bijv. een luxe Italiaans restaurant, een vis restaurant, tapas restaurant, een ander thema restaurant of anders.

Deze toplocatie staat tussen diversen andere horecabedrijven aan de Maas, in een schitterende concentratie van horecabedrijven wat bewoners en toeristen die het stadje bezoeken enorm trekt.

De oppervlakte op de begane grond is ca. 80 m2 / op de eerste verdieping ca. 75 m2 / Rondom het pand is een terras gesitueerd.

De huidige exploitant heeft een Brasserie voor overdag en in de avond een café met 35 zitplaatsen in de brasserie en de bovenzaal kunnen nog ca. 50 ziplaatsen gerealiseerd worden.

De exploitant is in onderhandeling met de gemeente om ook een extra plekje aan de kade muur bij de maas te veroveren voor een extra terras.

Verplichting brouwerij en speelautomaten.

Geen verplichting personeel.

Wij zoeken een ondernemer of ondernemers met visie, creativiteit om deze unieke stek te gaan exploiteren.
Openingstijden Ma / Wo / Do / Zo van 11.00 uur tot 0.1.30 uur.
Dinsdag gesloten
Vr. / Za van 11.00 uur tot 0.300 uur
Huur € 2.450,00.
Borg: € 7.350,00.
Personeel Op aanvraag.
Verplichtingen Brouwerij, Tiel
Speelautomaten, Kerkdriel
Omzet Op aanvraag.
Vraagprijs € 45.000,00
Objectnr. 837
   
  Bent u geïnteresseerd in dit object (nummer 837). Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend telefonisch contact met u op voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging!

Van Ewijk Horecamakelaardij
Hescheweg 21, 5342 CE Oss ** t: 0412 650967 ** f: 0412 651287
info@vanewijkhoreca.nl ** www.vanewijkhoreca.nl