Van Ewijk
Horecamakelaardij

D'n Office
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden

06 2280 8139

info@vanewijkhoreca.nl
www.vanewijkhoreca.nl

Advies

Van Ewijk Horeca kan u advies geven op alle soorten vlakken. Met vragen als "wel of niet verkopen?" tot "klankbord voor uw huidige situatie (kan ik nog meer winst maken?) " kunnen wij u van dienst zijn. Onze aangename tarieven werken in uw voordeel net als onze expertise.

Geïnteresseerd, laat het ons weten.

Taxatie

Vaak kunt u een globale schatting maken wat uw horecaonderneming waard is. Echter is het zo dat het taxeren van ondernemingen maatwerk is. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de waarde van een onderneming is werk voor experts. Een objectieve, nauwkeurige kijk op een onderneming is hierbij van groot belang.

Binnen de taxatie wordt rekening worden gehouden met wettelijke eisen en beperkingen, vraag en aanbod, economische ontwikkelingen, trends, etc. Alleen dan is een taxatie betrouwbaar. Van Ewijk Horeca maakt gebruik van beedigde taxateurs.

Bij aankoop of overname van een horecaonderneming is het altijd verstandig een horecaspecialist in te schakelen. Het specialisme van Van Ewijk Horeca kan u een niet bindend advies geven en is geheel kosteloos bij een overname.
In zo'n advies worden onder andere de volgende punten verwerkt:
- Wat is mijn concurrentiepositie?
- Zijn mijn cijfers van mijn onderneming wel goed genoeg?
- Is de overnameprijs van een onderneming reëel?
- Kan ik fatsoenlijk de kost verdienen met deze onderneming?
- Hoe moet de goodwill berekend worden?
- Wat is de waarde van de inventaris?
- Is mijn brandverzekering nog up-to-date?

Wacht niet en neem contact met ons op!