Van Ewijk
Horecamakelaardij

D'n Office
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden

06 2280 8139

info@vanewijkhoreca.nl
www.vanewijkhoreca.nl

U zoekt

Er worden dagelijks nieuwe horecaondernemingen gestart. Vol goede moed gaan ondernemers de horeca in. Vele ondernemers merken elke dag weer dat ze niet in staat zijn hun hoofd boven water te houden in deze onstuimige bedrijfstak.

Van groot belang is dat u een juiste onderneming plaatst in een omgeving waar een vraag is. U moet zich dus goed laten informeren. Wij denken met u mee, geven u ideeën voor locaties en market waar u misschien nog niet aan heeft gedacht. Wij kunnen risico's aanwijzen en meedenken hoe u tegenmaatregelen kunt nemen zodat u van deze risico's zo min mogelijk last heeft.

Waneer u al in gedachte heeft wat uw budget is en aan welke eisen en wensen uw onderneming moet voldoen kunnen wij en u een stuk gerichter gaan zoeken. Van Ewijk Horeca zal u natuurlijk deskundig gaan adviseren. Vul het onderstaande formulier in en laat ons zo weten wat uw wensen zijn.

U kunt dan ook op onze site in ons aanbod kijken. U kunt hier op verschillende manieren zoeken naar een bedrijf wat in uw straatje past.

Zoekopdracht

Voornaam:

Voorletters:

Tussenvoegsels:

Achternaam:

Adres:

PC en plaats:

Land (niet NL):

Telefoon:

Fax:

Mobiel:

E-Mail:

Wil bedrijf voor:

 (DD-MM-JJJJ)

Type:

Regio:

Prijs indicatie:

 (evt. excl. onroerend goed)

Zaak opp:

 m2

Alleen onroerend goed?

Met woning?

Aantal slaapkamers:

 stuks

Ondernemersdipl.?

Soc. hygiëne dipl.?

Eigen middelen:

Huidig beroep:

Opmerking:

2-4 = 

 (anti spam som)
  

 

  

 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden
niet aan derden doorgegeven.